logo
Wat zeggen onze gasten?
7 november 2010, geschreven door george & winie
Al jaren vaste klant van Lok Moon, Simon met zijn familie maken er echt gezellige sfeer van.

Diegene die daar eens lekker wil gaan eten, zoals wij dat doen, bestel dan niet het traditionele Chinees, maar vraag Simon of hij een leuk menu wilt vaststellen. Voorgerecht haas sate met een speciale saus, geweldig, daarna oesters in een speciale bouillion, je weet niet wat je eet zo lekker en als hoofdgerecht tarbot. In een woord geweldig, dit is wat culinair zou moeten zijn, geweldig, geweldig.

Lees meer op www.eet.nu »


30 mei 2009, geschreven door Bert
Restaurant oogt onopvallend en zit op een dito lokatie in Haarlem-Noord. Kaart en kwaliteit zijn echter verre van doorsnee. En van een gastheer als Simon is er geen tweede!

Lees meer op www.eet.nu »


15 mei 2009, geschreven door Rob Petersen
Simon geeft erg veel kwaliteit voor een schappelijke prijs. Alles smaakt echt goed. Niet te vergelijken met een standaard Chinees resaurant. Wij komen altijd uit Zandvoort naar Haarlem alleen voor Lok Moon!

Lees meer op www.eet.nu »


01 januari 2008, geschreven door Jessie
Heerlijk eten! Probeer de gamba's met chinese mie!

Lees meer op www.eet.nu »


24 april 2007, geschreven door Chantal
Onverwacht bijzondere chinees in onopvallende Haarlemse wijk. Dit kan je alleen vinden op aanraden van. Laat je verrassen door eigenaar Simon met gestoomde oesters en coquilles op Chinese wijze. Alles zonder franje opgediend door zijn alleraardigste vrouw. Zelfs Van Gaal rijdt hier een blokje voor om.

Lees meer op www.iens.nl »
Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud.